Cum puteti returna produsele in 15 zile ?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat sau produsul a ajuns deteriorat, puteti returna comanda in termen de 15 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CBDlife daca produsul a ajuns deteriorat, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin cont bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la semnalarea dorintei de returnare.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail sau sa ne anuntati telefonic ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele care prezinta urme de uzare sau sunt deteriorate, deschise sau folosite nu pot fi returnate.

Pentru a putea returna un produs va rugam sa aveti in vedere urmatoarele: produsul trebuie sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

0770115599
comenzi@cbdlife.ro
SC Distribution Logistic Solutions S.R.L
J40/21640/10.12.2021
RO45339393
Program de lucru:
Luni-Vineri: 12:00-20:00